Thuis Nieuws

Het laboratoriumontwerp zou ruimte moeten rationaliseren

Certificaat
Van goede kwaliteit Universitair Laboratoriummeubilair voor verkoop
Van goede kwaliteit Universitair Laboratoriummeubilair voor verkoop
Klantenoverzichten
Dank Mytop! Het is mijn eerste keer om laboratoriummeubilair van China te kopen en zij lossen mijn het verschepen probleem met de zeer professionele dienst op

—— Charley

Het is zeer gewaardeerd dat zij me van installatietekening en video voorzien om me uit het isolatieprobleem te helpen

—— Martin

Ik ben online Chatten Nu
Bedrijf Nieuws

Het laboratoriumontwerp zou ruimte moeten rationaliseren

Het laboratoriumontwerp zou ruimte moeten rationaliseren

De laboratoriumexperimenten zouden volgens vereiste functiemodules moeten worden ontworpen en materiaal plaatsen. En overwegend de ruimtedistributie van rationalisatie om de lay-out te beslissen. Bij hetzelfde zou de visie van ontwikkeling de grootte van de laboratoriumruimte moeten bepalen. Er zijn vele factoren die het ontwerp van laboratoriumruimte, zoals de grootte van het aantal personeel, analysemethoden en instrumenten beïnvloeden. De laboratoria zouden flexibel moeten zijn, zodat het personeel, zonder afval te produceren comfortabel voelt.


De grootte van de het werkruimte moeten zou ervoor zorgen dat het maximumaantal personeel die tegelijkertijd werken. De ruimte is verdeeld in efficiënt zou moeten gebied (bureau, zitkamer, studieruimten) schoonmaken, de buffer (opslaggebieden, leveringsgebied, gang), besmette gebieden (het werkgebied, het wassen gebied, het gebied van de specimenopslag).


De basisprincipes van het laboratoriumontwerp: mensen, materialen, lucht om te stromen; schone gebieden, bufferzones, te scheiden besmette gebieden.


In het experiment zou het aangewezen gebied moeten worden gecontroleerd en het aantal het personeel van het vervoerpersoneel. In het controlelaboratorium zou de weg ook opstelling moeten zijn wat voorbereidingsgebied, waar de ontvanger van de steekproef of het specimen, laboratoriumpersoneel en bezoekerstoestemming om het kanaal in te gaan. Door Personeel, vervoeren de automatische transmissie, de windenergiesystemen of andere automatiseringssystemen de steekproef of het specimen. Het zou de intercom en het alarm volledig ook moeten overwegen om mee te delen of te alarmeren (zoals rampen aan, komt de brand, steekproeven, of sommige van zijn laboratorium om naar hulp, enz. te streven). Het zou de behoefte ook moeten overwegen om laboratorium ruimtedielaboratorium uit te breiden zich wordt gebouwd om klaarblijkelijk uit te breiden of kan worden bewogen, om de toekomstige ontwikkeling van laboratoriumruimte te ontmoeten nodig om zich uit te breiden. De vervoerssystemen en de computernetwerken worden gebruikt aan steekproef of specimenvervoer en uitwisseling van informatie tussen het laboratorium en de laboratoriumeenheden en secties. De nationale wetten en de verordeningen (nationale die normen en de industrienormen, enz.) beïnvloedden zeer het laboratoriumontwerp in het laboratoriumontwerp door architecten verwante verordeningen wordt voorgesteld.


Vóór de ontwikkeling van ruimtetoewijzingsplan, test het reactiemateriaal, het aantal personeel, werkbelasting, methodes en andere factoren maken een uitvoerige analyse en ruimtevereisten van de norm om het netto gebied en brutogebied van het gebied te beoordelen en te berekenen. De speciale eigenschappen van verschillende gebieden wordt om hun verschillende ruimte te bepalen toegewezen volgens hun functies en activiteiten.

Bartijd : 2018-01-17 10:24:40 >> Nieuwslijst
Contactgegevens
Guangzhou Mytop Lab Construction Limited

Tel.: 86-20-29895481

Fax: 86-020-62107083

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)